Russische rozen

Russische rozen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Martha Hall Kelly
Russische rozen

Russische rozen van bestsellerauteur Martha Hall Kelly, bekend door Seringenmeisjes, is een nieuwe meeslepende historische roman over drie vrouwen, verbonden door de Russische Revolutie.

De New Yorkse Eliza Ferriday reist in 1914 opgetogen af naar Sint-Petersburg met haar vriendin Sofia Stresjnajva, een nicht van de tsaar. Daar aangekomen wordt de dreiging van de Eerste Wereldoorlog echter steeds concreter en de tsarenfamilie verliest de macht. Eliza keert terug naar New York, Sofia en haar gezin vluchten naar hun datsja op het platteland. Daar huurt Sofia als hulp Varinka in, onbewust van het gevaar dat ze zo in huis haalt.

Eliza start ondertussen een hulpnetwerk voor gevluchte Russische families die naar Amerika zijn gekomen. Wanneer ze geen brieven van Sofia meer ontvangt vreest ze het ergste. Russische rozen neemt de lezer mee van de paleizen in Sint-Petersburg naar de sloppenwijken
van Parijs en de landhuizen op Long Island.

Martha Hall Kelly werd geboren in New England en woont nu in Atlanta. Ze werkte in de reclamewereld voordat ze fulltime ging schrijven. Van haar bestseller Seringenmeisjes, werden in de VS meer dan 1 miljoen boeken van verkocht.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
464
Laatste editie
12 juli 2019
ISBN
9789026347788 , 9789049807375
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie