Schaduwen & chocolademelk

2

Artikelen 1
Jessica Wagner is zestien jaar oud en heeft een heel fijn leven op de boerderij van haar familie. Ze heeft een eigen paard, goede vrienden en het gaat goed op school.
Haar ouders, Theo en Silvia, nemen vaak pleegkinderen in huis. Natuurlijk verandert de samenstelling van het gezin nog wel eens, maar Jessica vindt het meestal gezellig om een grote familie te hebben.
Op een dag komt Patrick bij hun in huis. Hij is een paar maanden ouder dan Jessica en het is duidelijk dat er veel problemen in zijn leven zijn en dat hij weinig geluk heeft gekend. Jessica wordt verliefd op hem, maar merkt al snel dat het niet gemakkelijk is om zijn vertrouwen te winnen...

Schaduwen & chocolademelk is een ontroerende liefdesroman, die ook geschikt is voor jongeren vanaf 16 jaar. Een boeiende verhaal met pleegouderschap als neventhema en dat zich afspeelt in de buurt van Utrecht op het platteland. Het is de vijfde roman van Bianca van Strien.
Zij is in 1969 geboren in Maarssen en woonde tot haar 20e jaar in deze plaats. Nu woont ze Duitsland en werkt ze als Bachbloesem-consulente en als linedance-lerares. Ze schrijft korte verhalen en columns in diverse Duitse bladen.

De pers over Een nieuwe kans:
"Makkelijk leesbaar liefdesverhaal over laaggeletterdheid." (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Een moeilijke start:
"Eigentijdse, romantische roman, die gevoelige onderwerpen...aan het licht brengt." (Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over Verleden in de weg:
"Door het geringe aantal bladzijden gecombineerd met de makkelijke leesbaarheid leest dit boek lekker snel weg. Deze roman biedt echter prima vermaak voor een lange winteravond, en zal een breed vrouwelijk publiek aanspreken". (Marieke ten Pierick voor Biblion)

Schaduwen & chocolademelk is een nieuwe roman in de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
13 juli 2013
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789086601806 , 9789461011480


Artikelen over Schaduwen & chocolademelk

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic