Schat van gravensteijn, de

0

De valkeniers hebben de schat gevonden: een kist vol goud, juwelen en kostbare voorwerpen. Maar, vraagt Floris zich af, is het wel dé schat van Gravensteijn? In het gedicht bij de vondst ziet hij een nieuwe aanwijzing: 'Het heilige ligt onder Radbouds hoede.' Het heilige ... wat zou het zijn? En wie is die Radboud?
Floris, Sven, Jesse en Carlien gaan opnieuw op zoek, samen met de valk Storm. Ze krijgen daarbij onverwacht hulp van Pepijn Schotanus en Jan van der Starre. Maar de bende die hen eerder dwarszat, zet alles op alles om de valkeniers voor te zijn. Een lichtblauwe Audi die steeds opduikt, afluisterapparatuur op de vreemste plekken, een gevaarlijk middel om Storm uit te schakelen. Deze schatzoekers schrikken nergens voor terug.

In dit vijfde en laatste deel in de serie 'De valkeniers' vinden de valkeniers na een moeizame zoektocht de schat waar ze zo lang - smane met de lezers van deze serie - naar hebben gezocht. Laat je, net als zij, verrassen door de schat!

Avi E5, Clib 6, Voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Illustraties: Roelof Wijtsma

Serie: De valkeniers
Deel 1: Het raadsel van de valk
Deel 2: De verdwenen valkenier
Deel 3: Het geheim van de zwarte toren
Deel 4: Waar is de graaf?
Deel 5: De schat van Gravensteijn
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
158
Laatste editie
01 november 2012
Uitgeverij
Banier Bv, Uitgeverij De
ISBN
9789033609244 , 9789462785090

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic