Schuld

11

Lijsten 1
Anke verliest door een ongeluk haar beide ouders tijdens hun vakantie. Vanaf dat moment is zij de eigenaar van een goedlopende drukkerij. Hoewel ze het moeilijk vindt om zonder haar ouders verder te gaan, lukt het haar toch om de zaak draaiende te houden. Er moet echter iemand bij komen om haar taak te verlichten. Die iemand dient zich aan in de persoon van Chiel, een aardige jongeman wiens handen niet verkeerd staan. Er bloeit iets op tussen Anke en hem.
Haar leven lijkt weer de goede kant op te gaan tot Anke in de papieren van haar vader een schuldbekentenis vindt. Dat is het begin van het einde van haar vaders levenswerk.

Jose Vriens (1963) groeide op en woont in het Brabantse Roosendaal. In 2000 begon ze met het schrijven van kinderboeken. Daarnaast schreef ze talloze romantische korte verhalen (pseudoniem Josje Maas) en inmiddels ook verschillende romans. Na een zestal jaar uitgever te zijn geweest is ze nu fulltime schrijver en verschijnen er met grote regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Haar romans worden bestempeld als vlot leesbare feelgoodromans.

De pers over Onschuldig verlangen:
(...)verhaal dat op een mooie manier ingaat op de emoties rond adoptie bij alle betrokkenen. (...) leest lekker weg. ( Jacqueline Wouda voor Biblion)
De pers over Beauty en de boer:
De prettige schrijfwijze, het duidelijk weergeven van de personages en het vlot lopende verhaal zorgen ervoor dat je helemaal meeleeft met Priscilla... Wanneer je van een roman houdt waar het verhaal wat meer diepgang heeft, dan is Beauty en de boer een echte aanrader. (Nancy Walburg voor Bangersisters.nl)
De pers over Tegenwind:
Zomerse familieroman van een ervaren auteur van liefdes- en familieromans. Soepel geschreven, ongecompliceerd verhaal met een bijna streekromanachtige setting. Dankzij lekker lopende dialogen en vaart en afwisseling in het verhaal biedt dit boek een ontspannen leeservaring voor een brede, vrouwelijke doelgroep. (Jacqueline Wouda voor Biblion)
De pers over Tweede keus:
Het plot is best spannend en heeft een onverwachte wending die ik echt goed vond. (Diana Kooistra voor TheSword.nl:4 sterren.)
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
01 maart 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789086602513 , 9789402124965
Bestel dit ebook vanaf  €4,79 bijAdvertentie

Hebban recensie

Paar uur heerlijk leesplezier

door Simone Foekens op 23-09-2014

José Vriens (1963) is geboren en getogen in Roosendaal, waar ze nu nog woont met haar man. Van jongs af aan verslond José elk boek dat ze te pakken kon krijgen en begon ze al met het schrijven van verhaaltjes. Later raakte die ambitie wat op de achtergrond om weer terug te komen op het moment dat haar drie kinderen naar school gingen. Ze begon met het schrijven van kinderboeken en stond in 2002...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic