September 11th 3 - Recht in het hart

7

Nadat zijn vader bij de ramp op 11 september om het leven is gekomen, vermijdt Alex Brady elke vorm van vriendschap. Hij stort zich volledig op zijn werk als politieagent. Het enige doel in zijn leven is het bestrijden van criminaliteit. > Vervolg op De redding en Voorbij het verleden > Pakkend verhaal vol gevaar en heldendaden Als er een golf van geweld losbreekt in de buitenwijken van Los Angeles is Alex vastbesloten de schuldige partijen voor de rechter te brengen. Hij stort zich volledig op zijn taak, maar keert daarmee ook de enige vrouw waar hij ooit van heeft gehouden de rug toe. Op dat moment breken de hevigste branden in de geschiedenis van Californi? uit. Alex vergt het uiterste van zichzelf om te voorkomen dat de gemeenschap waar hij zich voor inzet in gevaar komt. Terwijl hij anderen helpt te evacueren, realiseert hij zich dat hij zich niet langer af kan sluiten voor zijn verleden en de mensen om hem heen. Zal iemand in staat zijn ooit weer tot zijn hart door te dringen?

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
31 januari 2009
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029719087
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie September 11th 3 - Recht in het hart

door: A.C. 1 like
Wat een geweldig boek. Dit was deel 3 van een serie over 11 september. Ik vind het heerlijk om deze christelijk boeken te lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic