Sicilië

0

Mix aan culturen
Op Sicili? kun je genieten van stranden, eilanden, bergen, een actieve vulkaan, muziek, ambachten, kunst en culinaire tradities. Taormina was de eerste badplaats van Sicili?, al eeuwenlang biedt de stad adembenemende uitzichten en caf?s en terrassen met uitzicht op zee. Romantische resten van de Griekse kolonie Selinus steken spectaculair uit vanaf een kaap hogen boven de Middellandse Zee, hier kun je rustig rondwandelen in de voetsporen van de oude Grieken. De vulkaan Etna, de grootste en actiefste in Europa, domineert het oosten van het eiland.

Sicili? Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die dit grote eiland bij Itali? te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste dorpen, de meest bijzondere winkels of de leukste activiteiten voor kinderen, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Sicili? een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele suggesties voor bijvoorbeeld goede lunchplekken en activiteiten voor weinig geld.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
07 juni 2011
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789047519232
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic