Sint Maarten, Sint Eustatius, Saba

,

0

Zin in een forse dosis zon, tropisch bos en een duik in de zee? In het Caribisch gebied liggen de groene eilanden Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Ze zijn nog niet ontdekt door veel Nederlanders, ten onrechte. De zon schijnt er volop, het zeewater heeft een prima temperatuur en de Caribische lifestyle is vrolijk aanwezig.

Saba en Sint-Eustatius zijn dé eilanden om te duiken en te wandelen. De weelderig begroeide bergen Mount Scenery en de Quill zijn bijzonder de moeite waard. Onder water wemelt het van kleurige tropische vissen en koraal. Boven water word je het hele jaar door verrast met geurige bloemen en vlinders. Luieren en genieten van vers fruit en suikerdiefjes aan de ontbijttafel kan natuurlijk ook.

Sint Maarten biedt naast watersportactiviteiten zoals zeilregatta's veel entertainment. Je kunt zonnen op wel twintig zandstranden. De Franse zijde van het eiland, Saint-Martin, heeft bovendien de beste Frans-Creoolse restaurants uit de regio. Extra zijn de dagroutes over drie buureilanden. We maken een autotocht over het luxueuze Saint-Barths waar je exclusieve winkels vindt. We nemen de ferry naar Anquilla met zijn stranden van wit poederzand, die tot de beste in het Caribisch gebied behoren. En tot slot bezoeken we Saint-Kitts met zijn suikerrietvelden en rijke koloniale historie.

Deze Wereldwijzer bevat duidelijke kaarten en plattegronden en fraaie fotografie.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
167
Laatste editie
21 juni 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038920689 , 9789038918938

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic