Spells

77

Topics 1 Top25's 1

'Een opmerkelijk debuut.' volgensStephenie Meyer, auteur van de Twilight Saga.

In dit tweede boek uit de succesvolle reeks van Aprilynne Pike staat Laurel voor een indringende en hartverscheurende keuze. Het eerste boek, Wings, wist de lezers meteen te overtuigen. Pike doorstaat dan ook moeiteloos de vergelijking met Stephenie Meyer.

Laurel heeft haar ware aard als elf geaccepteerd, maar ze is daarom nog niet bereid om haar mensenleven op te geven - en haar vriend David al helemaal niet. Wanneer ze naar Avalon ontboden wordt, kan Laurel haar gevoelens voor de charismatische schildwacht Tamani niet langer ontkennen. Maar Avalon is niet helemaal zoals Laurel het zich voorgesteld had en ook het ontwikkelen van haar magische krachten verloopt moeizaam. Na die inspannende periode probeert Laurel thuis en op school de draad weer op te pakken, maar dat is niet zo vanzelfsprekend.

Van bij het verschijnen van haar debuut Wings kon Aprilynne Pike rekenen op positieve reacties. Haar boeken doorstaan moeiteloos de vergelijking met de Twilight Saga van Stephenie Meyer. Meyer zelf noemde Wings 'een opmerkelijk debuut'. Spells combineert mythologie en romantiek op een heel verrassende manier.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
07 oktober 2010
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022325643
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Mooi vervolg

1 like
Mooi vervolg op deel één Wings. In dit deel keert Laurel terug naar "Avalon" de elfenwereld om daar twee maanden aan de elfenacademie te studeren. Hier leert ze magische krachten die haar in de mensenwereld moeten beschermen tegen de trollen. Ook groeien haar gevoelens voor Tam. In de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics

spells, aprilynne pike

door Noavw 3 reacties 1 like

Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic