Tarot voor beginners

0

Evelin Bürger & Johannes Fiebig
De Tarot voor Beginners
Richtlijnen voor het totaal-beleven van de tarotkaarten-symboliek
met complete set Nederlandstalige tarotkaarten van Arthur Edward Waite en Pamela Colman Smith; 78 kaarten in full colour
Prijs: 19,90
Pagina's: 144
Bindwijze: Paperback, geseald
ISBN: 978 90 6378 324 2
Deze inleiding in het zelfstandig lezen van de tarotkaarten heeft als tweeledige doel u zowel met de kaarten, als met hun archetypische symboliek, hun 'melodie' vertrouwd te maken. De titel Tarot voor beginners wijst er al op dat in dit boek naast een inleiding in de tarot ook en vooral een inleiding wordt gegeven in de totaal-beleving, in de persoonlijke betekenis van de kaarten.
De symboliek van de tarot vertegenwoordigt archetypische inhouden en geeft als zodanig altijd een deel van onze persoonlijke waarheid weer dat dikwijls nog onder de drempel van ons bewustzijn verscholen ligt en waarmee pas door beleving van de tarotsymboliek contact kan worden gemaakt.
In Tarot voor beginners wordt uitgelegd hoe dit contact, deze persoonlijke methode van beleven van de tarot symboliek tot stand kan worden gebracht. Daarom richt dit boek zich niet slechts tot beginners, doch ook tot degenen die reeds met de tarot kunnen werken, maar toch willen weten wat de kaarten voor hen persoonlijk betekenen.
Daarnaast hebben de auteurs behalve duidings-tips voor alle 78 kaarten, duidelijke leggingspatronen gegeven voor de verschillende soorten problemen en vragen. Tarot voor beginners is behalve een inleiding tot de tarot, een boek voor zelfstandige levensoriëntering. Bij de tarot gaat het er namelijk om de eigen waarden aan de Grote en Kleine Arcana kaarten te hechten, om zo de grote en kleine vragen des levens te kunnen begrijpen, aan te pakken en op te lossen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
26 september 2000
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783242
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic