Trammelant op het platteland

Trammelant op het platteland

1
Rank 361 Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

Stadsmeisje Odette besluit eindelijk haar droom te laten uitkomen: ze koopt een boerderijtje op het platteland. Hoewel ze verwacht daar een stil en rustig leven te gaan leiden, blijkt dat al snel heel anders uit te pakken. Haar tienjarige dochter Ella, die al haar hele leven bij haar vader in woont, laat weten dat ze liever bij haar moeder wil zijn, omdat haar vader hertrouwd is. Ook Odettes tweelingbroer Lodewijk zoekt afleiding van zijn problemen en komt voor langere tijd logeren. Zowel buurman Willem als buurvrouw Dorien komen regelmatig aanwippen en na een serie inbraken is Odette de illusie dat het platteland veiliger is dan in de stad ook kwijt. Is de droom in een nachtmerrie veranderd, of vindt ze alsnog het geluk in haar huisje op het platteland?

Geertrude Verweij (1971) is opgegroeid in Het Gooi (Huizen) en heeft daarna dertig jaar in Het Groene Hart (Gouda en Zevenhuizen) gewoond. Nu verblijft ze een groot deel van het jaar op Curaçao, waar ze werkt als redacteur, tekstschrijver en boekhouder. 

Genre
Romantiek
Laatste editie
15 april 2019
ISBN
9789086603862
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een stadse op het platteland zorgt voor een boel trammelant!

door: Francis 1 like
Odette heeft besloten om haar leven drastisch om te gooien na het overlijden van haar tweede man. Ze verruilt haar appartement in de stad voor een boerderij (met inboedel) op het platteland. Ze heeft het plan om vanuit haar boerderij te gaan werken, wat dieren te houden en een moestuin op te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook