Undercover bij de PVV

5

Vier maanden lang liep journaliste Karen Geurtsen stage bij de partij van Geert Wilders, zonder dat de PVV doorhad dat zij undercover was voor HP|De Tijd. Naast het feit dat ze op deze manier aantoonde dat de beveiliging van Geert Wilders zo lek was als een mandje, hield ze ook een dagboek bij van al haar ervaringen achter de schermen bij deze politieke partij.
In Undercover bij de PVV geven Karen Geurtsen en co-auteur Boudewijn Geels een kijkje in de keuken van de meest controversiële politieke partij van Nederland. Haar verhaal geeft een ontluisterend beeld van het amateurisme en de willekeur van argumenten die de medewerkers van deze partij gebruiken. Ons uitgangspunt is simpel: de islam is slecht, de regering is slecht, andere partijen zijn slecht. En de PVV is natuurlijk goed.
Delen uit het dagboek waren eerder te lezen in HP/De Tijd. Undercover bij de PVV geeft het volledige verslag van de stage van Karen Geurtsen. Daarnaast bevat het diverse extras: o.a. analyse van Wilders' opkomst, portretten van de PVV-Kamerleden en reacties van PVV-medewerkers.
Karen Geurtsen (1983) is sinds 2009 redacteur bij HP/De Tijd. Haar eerste klus in loondienst: Undercover bij de PVV. Zij studeerde eerder Europees Beleid en Journalistiek en Nieuwe Media. Boudewijn Geels (1970) is sinds 2003 redacteur bij HP/De Tijd. Eerder werkte hij onder meer voor de Volkskrant en het AD.
www.sirene.nl
www.hpdetijd.nl
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
165
Laatste editie
04 maart 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Maarten Muntinga B.V.
ISBN
9789058315380
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic