Uw racefiets in topconditie

,

0

De geavanceerde techniek en het enorme aanbod aan onderdelen maken het tegenwoordig voor elke wielrenner mogelijk om zijn of haar racefiets precies af te stemmen op de persoonlijke behoeften. Voor een effectieve wielertraining is het juist afstellen en regelmatig onderhouden van de race- fiets bovendien van essentieel belang. Maar hoe begint u eraan? En wat hebt u hiervoor allemaal nodig?
Dit praktische handboek biedt u een volledig geïllustreerde, stap-voor-stap- handleiding voor de afstelling, het onderhoud en de belangrijkste reparaties van uw kostbare tweewieler. Zo komt u te weten welke gereedschappen in uw werkplaats niet mogen ontbreken, hoe u uw fiets perfect schoon houdt en op welke manier u roest en krassen vakkundig wegwerkt. Verder komen alle belangrijke onderdelen - zoals het stuur, de versnellingen, de ketting, de banden en nog veel meer - uitvoerig aan bod. Met deze technische know-how houdt u uw racefiets altijd helemaal in topvorm.
Dirk Zedler en Thomas Musch zijn beiden ervaren medewerkers van het gerenommeerde Duitse wielertijdschrift TOUR
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
15 april 2007
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044713145
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic