Verhalen uit de Heksenkeet - Een pittig soepje

13

Lijsten 1 Spots 1
Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Een pittig soepje' is het eerste deel van de grappige nieuwe serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar.

Een pittig soepje in de Heksenkeet
De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters - Sybil, Lidwien, Stella en Luna - zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek. In dit eerste deel brouwt Sybil een soepje dat nét iets te pittig is, waardoor de dingen anders lopen dan ze had gepland. Wat moet ze nu met die kattensnor en kattenpootjes?

Femke Dekker & Marieke Nelissen
Femke Dekker en Marieke Nelissen (ill.) weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. 'Verhalen uit De Heksenkeet' is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
15 augustus 2015
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789025760601 , 9789025762247


Door lezers

Jeanets Boekenwereld / Uitdaging alle 50 categorieën afvinken #7
03 juli 2018 4 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Libris voor 5,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 5,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Een pittig soepje

door: Juf Yvon 1 like
Leuk en grappig boekje voor beginnende lezers op E4 niveau. Er worden korte zinnen gebruikt. De platen laten mooi zien wat er in het verhaal gebeurd. Dit is het eerste deel van de serie 'de heksenkeet'. Zo wordt leren lezen wel heel leuk! (13e boek voor boekenbingo 2016)

Doe de grote wisseltruc!

door: Jenny Oreel 1 like
Een grappig verhaal over heksjes waarbij het toveren totaal in de soep loopt ;-) Eén van de heksjes zal haar verdere leven moeten slijten als half heks half kat, een menskat dus. De meerwaarde van dit boekje zit voor mij in het feit dat het makkelijk leest en dus ook al gauw door kinderen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic