Vette pech

0

Dik zijn. 'Als je het zo erg vindt, dan doe je er toch wat aan? Da's toch heel makkelijk. Je eet minder en je sport meer. Zo simpel.'
Als de oplossing zó makkelijk was en zo zwart-wit, dan was er geen probleem. Dan was niemand dik. Maar waarom lukt het afvallen vaak niet? Waarom zijn we eigenlijk dik en voelen we ons daardoor ongelukkig? In Vette pech begint Larissa Verhoeff een tragikomische zoektocht naar de wortels van het kwaad dat 'altijd maar willen eten' heet. Van de lach, de traan, de angry fat woman-tirades tot 'wees blij met je lijf'-mantra's en alles wat daartussen zit. Larissa heeft bijna honderd volle meisjes en vrouwen, van professor tot kapster, gesproken en hun ervaringen verwerkt, met Vette pech als resultaat.
Verwacht geen Sonja Bakker- of Tell Sell-oplossingen - die heeft Larissa allemaal al geprobeerd. Dit boek gaat echt de diepte in en probeert de oplossing te vinden die wél werkt.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
01 januari 2012
Uitgeverij
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789044966169

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic