Vier seizoentjes van Daan en Sofie

0

Humorvolle voorleesverhalen over een heel ondernemende tweeling. Voor elk seizoen én voor elk feest een verhaal! Met schitterende illustraties van Helen van Vliet op iedere pagina.
Twaalf verrassende en toch herkenbare verhalen over de tweeling Daan en Sofie. Ze weten precies wat ze willen en hebben een heel eigenwijze papa. Alledaagse en feestelijke gebeurtenissen worden in het leven van Daan en Sofie vanzelf spannende avonturen. Want wat gebeurt er als je heel erg nodig moet op de begrafenis van tante Martje? Of als de babyfoon het op een gure herfstavond niet meer doet, je op zoek gaat naar mama en verdwaalt in de buurt? Of als je op het Sinterklaasfeest ontdekt dat Sint opgesloten zit? Als het té spannend wordt, hebben Daan en Sofie gelukkig hun knuffels Piep en Haai nog. En problemen weten papa, mama, de koningin, de politieman, de echte Sinterklaas en die andere grote mensen altijd met een knipoog op te lossen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
60
Laatste editie
30 oktober 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789085680222
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic