Viggo drijft over

2

Artikelen 1
Viggo Waas is een man van een zekere leeftijd. Waar leeftijdgenoten zich schikken in hun lot, wil hij de misschien wel onvermijdelijke waarheid nog niet onder ogen zien. Niet in de beperking toont zich de meester, maar in de overdrijving. Daarom schrijft hij verhalen waarin hij de werkelijkheid naar zijn hand zet. Verhalen over zijn ontmoeting met Kim Holland, zijn ruzie bij Voetbal International, zijn auditie voor Pipo de Clown en hoe hij als ballenjongen een Duitse voetballer een schop gaf. Allemaal waargebeurd in het hoofd van Viggo Waas.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
19 november 2015
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400506770 , 9789044974560


Artikelen over Viggo drijft over

  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €7,19 bijHebban recensie

    VictorDLV Hebban Recensent

Experiment geslaagd

door VictorDLV op 07-12-2015

Als zoveel mannen verlangt Viggo Waas ernaar een held te zijn, maar brengt hij het naar zijn gevoel niet veel verder dan clown. Waas heeft inderdaad oog voor het absurde. Maar juist de verhalen met diepgang in deze debuutbundel smaken naar meer.

‘Matthijs’ is bijvoorbeeld een pijnlijk-grappig verhaal over mannenvriendschap. Viggo zet zijn relatie op het spel om een terminaal zieke vriend bij te...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic