Viona's lenormandkaarten (spel)

0

Viona Ielegems
Viona's Lenormandkaarten (Spel)
De Lenormandkaarten in beeld gebracht!
Formaat: 6,2 x 10 cm | Uitvoering: Kaartspel
De Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand in beeld gebracht!
De eerste fotografische interpretatie van de beroemde Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand!
Viona ielegems raakte vanwege haar interesse in esoterie geïnspireerd om de wereldberoemde Lenormandkaarten op een niet alledaagse wijze vorm te geven. Als professioneel fotografe lag het voor de hand dat zij koos voor een fotografische interpretatie.
Gaandeweg ontstonden daardoor kaarten van een unieke compositie, die stuk voor stuk voor dit spel zijn gecreëerd, zonder dat daarbij de traditionele symboliek uit het oog werd verloren. Als kunstenares is Viona ielegems trouw gebleven aan de originele afbeeldingen en teksten, maar heeft zij haar eigen visie op deze waarzegkaarten overgebracht. Dit heeft geresulteerd in zeer elegante kaarten, met veel oog voor detail en afwerking.
Vionas Lenormandkaarten bieden de vertrouwde symboliek in een nieuwe, maar tijdloze versie. Deze bijzondere fotografische vertaling is een perfecte aanvulling voor elke (orakel)kaartencollectie en is door het iets grotere formaat van de kaarten de ideale instapset om de Lenormandkaarten te leren kennen. Viona ielegems is kunstfotografe en gespecialiseerd in sprookjesfotografie en historisch geïnspireerde kostuums en evenementen.
Zij is bekend van (o.a.) de Heksen Agenda, portretten van Echte Katten en neoromantische bals, zoals Gala Nocturna en Sarabande.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
05 oktober 2010
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063788841

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic