Vogels kijken voor Dummies

0

Artikelen 1 Lijsten 1
Vogels kijken, dat is toch iets voor oudere mannen met baarden en groene stoffige kleding die voor dag en dauw het veld in gaan en dan helemaal lyrisch worden van een onooglijk beestje dat ergens ver weg in de struiken zit of als stipje aan de horizon verdwijnt? Integendeel, vogels kijken was nog nooit zo sexy! Duizenden mensen, onder wie veel jongeren, trekken er regelmatig op uit, op zoek naar dat ene verliefde merelpaar of die fladderende bonte specht.
Met 'Vogels kijken voor Dummies' kun je meteen beginnen met deze fascinerende hobby. Wat houdt vogels kijken in en wat heb je ervoor nodig? Je krijgt uitgebreide informatie over de vogel, onder meer over hun evolutie, lichaamsbouw en gedrag. Ook geeft het boek je een overzicht van vogelsoorten en -families. Veel aandacht is er voor vogels kijken in Nederland en België: welke vogels komen er voor, waar kun je het beste vogels kijken en welke vogels kun je rond je huis en in je tuin zien?

Ronald Schrijber is redacteur, tekstschrijver en vertaler. Hij is al jarenlang een fervent vogelliefhebber.
Verschenen in
Laatste editie
19 januari 2019
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045351063


Artikelen over Vogels kijken voor Dummies

  Meer artikelen

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic