Vrouw op de grens van twee werelden

0

Dit werkboek gaat over het leren om een vrouw van kracht zijn. Het helpt je om te vieren wie je bent geworden, door het geven van ceremonies, meditaties en oefeningen. De ceremonies helpen je om de overgang te transformeren tot een tijd van ontdekking, plezier, kracht en diepgaande transformatie van je zelf.
Geen vrouw staat in een plek van kracht zonder reden. Ze kan haar bewustzijn ontwikkelen door alles nauwkeurig te onderzoeken. Je kunt 1000 dingen zien in daden.Je kunt alles te weten komen over een jaagster door de manier waarop ze een vuur maakt, net zoals je iets te weten kan komen over een vogel door de manier waarop het zijn nest maakt. Leer jezelf te observeren en vier wie je bent geworden. Heel je oude patronen en krijg een nieuwe kijk op je leven.
Creëer samen met Lynn je eigen innerlijke tuin, maak je heilige onderkomen, en schep een ruimte voor de wedergeboorte van je zelf in je volle kracht en glorie.
Ga samen met de Zusterschap der Schilden door de poort van de overgang en transformeer in een vrouw van kracht en wijs bloed.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
02 juli 2015
Uitgeverij
Wehomah Productions
ISBN
9789490748234
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic