Advertentie
566989

Vruchtbaar

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het leuk tussen de lakens? Wanneer is het “proberen” (even) genoeg geweest? En: hoe kun je als buitenstaander iemand met een nog onvervulde kinderwens steunen? In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je. Ilse: ‘In een vruchtbaarheidstraject moet je zó veel. Van de dokter moet je hormonen spuiten, van je omgeving moet je “het” loslaten en van jezelf moet je niet zo zeuren. Laten we vooral minder moeten.’

Ilse Ruijters (1979) is schrijfster. Met haar psychologische thrillers Later als ik dood ben en De onderkant van sneeuw won ze verschillende prijzen. Toen ze na acht jaar proberen eindelijk via IVF in verwachting raakte, schreef ze met Vruchtbaar het boek dat ze zelf had gemist: een waarheidsgetrouw, maar hoopvol en positief boek.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Zwangerschap en opvoeding algemeen (populair)
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Uitgeverij Water
Laatste editie
10 april 2019
ISBN
9789492495617
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic