Waar is Willem?

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Junior Spots 1   Topics 0
Samenvatting
Waar is Willem? is een vrolijk en grappig zoekboek, geïllustreerd door Emanuel Wiemans, waarin je al zoekend allerlei feitjes over de koninklijke familie leert.
Koning Willem-Alexander
In dit koninklijke zoekboek vind je Willem en zijn familie in allerlei situaties. Van de tribune bij de Olympische Spelen tot het bordes van het Paleis, je vindt hen overal. Terwijl je zoekt, leer je van alles over de koninklijke familie. Lukt het jou om alle familieleden te vinden?
Emanuel Wiemans
Dit vrolijke, grappige zoekboek is geïllustreerd door illustrator-alleskunner Emanuel Wiemans. In zijn gedetailleerde prenten beelden is de koninklijke familie goed verstopt.
Genre
Junior
Aantal pagina’s
40
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Laatste editie
11 april 2019
ISBN
9789025771072
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Door lezers

Jeugdliteratuur Club / Waar is Willem?
27 april 2019 1 reactie
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Annechien (3,5): "Beatrix, waar ben je?”

door: jolaplus 1 like
Waar is Willem? Ondanks dat Koning Willem-Alexander overal aanwezig is, moet je in dit boek toch steeds naar hem op zoek. En niet alleen de koning, maar ook de koningin, hun drie dochters en prinses Beatrix zijn zoek! Wanneer je ze gevonden hebt, is er nog veel meer om naar op zoek te gaan. Weet...

Wie zoekt Willem in dit koninklijke zoekboek?

door: rbbrleest 1 like
Het is bijna Koningsdag. Een dag die in Nederlandse oranjesferen met allerlei buitenactiviteiten wordt gevierd. Een boek dat hier erg leuk bij aansluit, dus ook als het minder goed weer is, is dit knaloranje boek ‘Waar is Willem?’. Een kleurrijk zoek- en telboek waarin aan de koninklijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook