Waar wilgen groeien

4

Door een lange periode van droogte en een economische crisis hebben Anna Mae Phipps en haar man Harley het zwaar te verduren. Ze kunnen nauwelijks hun twee dochters van voedsel voorzien – laat staan dat ze geld hebben voor hun nog ongeboren kind.

Drama tijdens de crisisjaren begin 20e eeuw
Roman met fascinerende historische details

Hoewel Anna Mae woedend is als Harley hun ezels verkoopt en een baan aanneemt bij een bouwbedrijf, realiseert ze zich uiteindelijk dat het hun enige hoop is. Vol verlangen wacht ze op zijn terugkeer... maar is de afstand tussen hen alleen een geografische? Harley had beloofd dat hij niet langer op het bouwterrein zou werken dan nodig was. Maar op de rekening komt nog geen cent binnen en Anna Mae is bang dat Harley voorgoed uit haar leven is verdwenen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Lisette Camara-Van Putten
Laatste editie
01 september 2009
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029719254
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Waar wilgen groeien

door: Natasja Toorn 1 like
Ik vond dat dit boek erg traag op gang kwam en dat er dus weinig in gebeurde,waardoor dus de eerste 200 pagina's erg langdradig waren. De laatste 100 pagina's vond ik dat het wat aantrekkelijker werd en had het toen ook zo uit.Dat ik het toch uitgelezen heb wil zeggen dat het wel een voldoende is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic