Wapens

0

Het vervolg op het succesvolle boek Oorlog Een verbluffende visuele geschiedenis van 5000 jaar wapens en wapenrustingen, van kruisbogen tot revolvers, van samoeraizwaarden tot kalasjnikovs Een onmisbaar overzichtswerk voor wie interesse heeft in (militaire) geschiedenis en antiek
Wapens - en de krijgers die ze hanteren - hebben steeds mee de groei en de ondergang bepaald van wereldrijken en hebben mee beslist over het succes of de mislukking van revoluties. Dit schitterend geïllustreerde naslagwerk vertelt het verhaal van 5000 jaar wapengeschiedenis: van stenen bijlen tot zware machinegeweren, van kruisbogen tot samoeraizwaarden, van Assyrische speren tot de AK47. De vele foto's, de ruime aandacht voor technologische evoluties en de gedetailleerde analyse van elk wapentuig maken van dit boek het ultieme naslagwerk over wapens en wapenruistingen. Dit boek werd samengesteld door gereputeerde experts en ervaren auteurs als Richard Holmes, Roger Ford, Reg Grant, Adrian Gilbert en Philip Parker.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
360
Laatste editie
18 september 2007
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020971606
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic