W.A.R.P. 1 - De onwillige moordenaar

6

Victoriaans Londen. De onfortuinlijke wees Riley is in de leer bij illusionist Albert Garrick. Die gebruikt zijn bezwerende vaardigheden om woningen van zijn slachtoffers binnen te dringen. Hij dwingt Riley een moord te plegen. Gelukkig hoeft Riley de gruwelijke daad niet te plegen. Het beoogde slachtoffer blijkt namelijk een wetenschapper uit de toekomst, die hoort bij het FBI-progamma W.A.R.P. (Witness Anonymous Relocation Program). Riley wordt via een wormgat naar hedendaags Londen vervoerd. Garrick volgt hem. In modern Londen krijgt Riley hulp van FBI-agent Chevron Savano. Ze moeten Garrick ontwijken. Die is vastbesloten om via Riley naar victoriaans Londen terug te gaan, waar hij de wereld kan veranderen. Maar niet ten goede… • Een origineel verhaal over tijdreizen, achtervolgingen en victoriaans Londen

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
04 juli 2014
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000329588 , 9789000329595
Advertentie

Lezersrecensies (1)

minder pakkend dan artemis fowl

door: Saskia 1 like
Ik had hoge verwachtingen van dit boek vooral omdat ik genoten heb van de artemis fowl boeken, helaas het viel erg tegen voor mij.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic