Wat als dit het is

,

20

Artikelen 2 Spots 1 Top25's 3

Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren. Hij zou dus zomaar overvallen kunnen worden door een adembenemende romance. (Alleen de vraag is: wanneer?)

Ben zit absoluut niet te wachten op adembenemende romances. Hij is op weg naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex, en daar komt weinig romantiek bij kijken.

Maar als Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is?

En wat als het dat wel is?

Wat als dit het is is een unieke samenwerking tussen Becky Albertalli (van Love, Simon) en Adam Silvera (van Op het einde gaan ze allebei dood).

Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
376
Laatste editie
09 oktober 2018
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
ISBN
9789463491297 , 9789463490245


Artikelen over Wat als dit het is

  Meer artikelen


Door lezers

Young Adult Club / Gelezen in november
01 december 2018
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Geslaagde samenwerking

door: Yvie 1 like
Zou het goed komen als twee totaal verschillende auteurs samen een boek schrijven? Becky Albertalli, die bekend staat om haar humoristische en lieve boeken en Adam Silvera, die erom bekend staat je hart te breken met zijn eindes. Ze besloten de gok te wagen en 'Wat als dit het is' is het...

Wat als dit het is, is meer dan geslaagd

door: Nienke Pool 1 like
Als twee bestsellerauteurs samen een boek schrijven, dan moet het wel geweldig zijn. En als het dan ook nog twee hedendaagse YA bestsellerauteurs zijn dan kan je niet anders doen dan al je andere boeken laten vallen om meteen te beginnen met lezen. Becky Albertalli werd op slag wereldberoemd met...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic