Wat we niet wisten

2

Lijsten 1 Spots 1

Boven ons krasten de meeuwen. Als ik goed had geluisterd had ik misschien wel gehoord dat ze een waarschuwing riepen. Kijk uit.

Jamie en Ned zijn tweelingbroers. Ze doen van alles samen: fietsen, strandjutten, afleveringen van Star Trek kijken. Maar Ned is ziek, en op een dag zal hij Jamie achterlaten.

Dan vinden de jongens een vreemd wezen op het strand. Ned wil één laatste avontuur. Stiekem verstopt hij Leonard, zoals hij het wezen noemt, in de garage. Jamie hoopt dat Leonard voor een wonder kan zorgen. Een wonder dat maakt dat Ned blijft. Want Jamie kan niet zonder Ned. Nu niet en nooit niet. Maar is Leonard wel gekomen voor een wonder? Of komt hij voor iets anders?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
14 december 2016
Uitgeverij
Leopold
ISBN
9789025870294 , 9789025870706


Door lezers

Jeugdliteratuur Club / Lees je wijs! Verlies van een broertje of zusje
09 augustus 2018 1 reactie
  Meer artikelen

Hebban recensie

Dit is wat hij wilde. Zo wilde hij het.

door Joke Hendriks op 14-03-2017

De elfjarige tweeling Jamie en Ned doet van alles samen. Ze wonen op een Kanaaleiland en gaan niet meer naar school als gevolg van de gezondheidsproblemen van Ned. Hij heeft taaislijmziekte. Ze vinden het fijn om samen te jutten en over het strand te lopen. Ook Star Trek kijken is een grote hobby van hen.    

Op een dag vinden de broers een vreemd wezen op het strand.  

Het had dezelfde vorm als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic