Wolfsangel: Apollo

10

Top25's 1

De sneeuwklas van Jarne en Natham wordt bruusk afgebroken wanneer in België de fascistische Partij voor Natie en Orde met de steun van het leger de macht grijpt. Het parlement brandt, de koning vlucht, de partijleiders worden gearresteerd en de grondwet wordt afgeschaft. De twee Brusselse jongens zien hun wereld plots drastisch veranderen. Vrijheid maakt plaats voor angst en geweld. Progressieve leerkrachten en schoolboeken worden vervangen en racisme is openlijk toegestaan. Jongeren die niet in de pas lopen, verdwijnen in het beruchte Purgatorium. Wanneer Nathams broer opgesloten wordt voor het organiseren van een illegale fuif en Jarnes ouders als lesbisch koppel steeds meer in het vizier komen van het regime, beseffen de jongens dat er ooit een moment zal komen dat ze zullen moeten vechten. En dat moment komt altijd te vroeg.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
464
Laatste editie
02 oktober 2017
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461317469

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Wolfsangel Apollo

door: Wilma Hartman 2 likes
Ik mocht Wolfsangel Apollo voor de Young Adult week van het blog In de Boekenkast en ik heb volop genoten. Het is best een dik boek maar laat je niet afschrikken het is vreselijk spannend en ik weet zeker dat ook jij niet kan ophouden met lezen. Wie weet lig je wel stiekem dat ene hoofdstuk nog in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic