Woordenwolken

Woordenwolken

1
Rank 2002 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Reni is een meisje met veel verhalen in haar hoofd. Haar woorden vinden soms hun weg niet naar buiten. Ze blijven hangen in de kronkels van haar woordenbuis. ‘Slik eens’, zegt mama. ‘Glij naar beneden met je woordbellen op schoot’, stelt haar vriendin Sarah voor. Dat durft Reni niet. Samen met dokter Uil en haar beste vrienden, Sarah en Harun, zoekt Reni een uitweg.
Schrijfster Winny Ang heeft Chinees-Indonesische-Belgische wortels en ze bouwt een brug tussen haar liefde voor haar vak van kinder- en jeugdpsychiater en haar passie voor (kinder)verhalen. 
Fatinha Ramos heeft Portugese roots, illustreerde verschillende kinderboeken die in de internationale prijzen vielen. Haar unieke en herkenbare stijl van neemt je mee op reis door een magische droomwereld.
Dit prentenboek kwam er op verzoek van de Vereniging Selectief Mutisme vzw.

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
24
Laatste editie
09 februari 2019
ISBN
9789492784056
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een boek over selectief mutisme

door: Ingridje 1 like
Woordenwolken is een vrij uniek prentenboek. Het verhaal dat het vertelt gaat over een meisje dat niet spreekt. Niet omdat ze het niet wil, maar de woorden geraken niet naar buiten. Op een speelse wijze heeft auteur Winny Ang, die in het dagelijkse leven kinderpsychiater is, een mogelijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook