Zeg kleine eekhoorn wat spring jij dapper

0

Informatief prentenboek over dieren in de natuur voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedje op CD.

Wat een honger heeft Plum vandaag. En wat houdt hij van dennenappels. Alleen... hij durft niet te springen. Roetsj durft het wel en eet dennenappel na dennenappel. De honger van Plum wordt groter en groter. Dan ziet hij de dikste dennenappel ooit. Wie is er sneller?

- leerzaam prentenboek over dieren in de natuur voor kinderen vanaf 3 jaar
- spannend voorleesverhaal & leuke weetjes over eekhoorns
- met luisterboek & meezingliedje

Zing mee met 'Een eekhoorn is een echte acrobaat' en luister naar het verhaal. Peuters en kleuters leren eekhoorns kennen. Een mooi verhaal en vier pagina's vol informatie over de eekhoorn. Wist jij bijvoorbeeld dat de staart van een eekhoorn vooral een roer is tijdens het springen tussen takken?

Dit is het zesde deel in de informatieve prentenboekenserie 'Zeg kleine...' voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven van zoogdieren.

Eerder verschenen in deze serie: egel, zeehond, vleermuis, dolfijn, bever, bij, ooievaar en roodborst.

Ivo de Wijs schreef bij alle dierenverhalen een leuk meezingliedje.

Vera de Backker heeft zo'n dertig prentenboeken ge?llustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie 'Zeg kleine...': prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.

Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren ?n kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.

Trefwoorden: kind en natuur, peuters, kleuters, dieren, zoogdieren, eekhoorns, informatieve kinderboeken, prentenboeken, voorlezen, voorleesboek, voorleesboeken, voorleesverhaal, voorleesverhalen, dierenverhalen, dierenverhaal, meezingliedjes, meezingliedje, luisterverhaal, luisterverhalen, luisterboek, luisterboeken, natuuronderwijs, natuureducatie, basisonderwijs
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
30 augustus 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
ISBN
9789050113885
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic