Zeg kleine egel wat slaap jij lang + CD

0

Informatief prentenboek over dieren in de natuur voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedje op CD.

Het wordt kouder en kouder buiten. Kleine Spikkel gaat op zoek naar een fijn plekje voor de winterslaap. Maar waar? Spikkel zoekt het allerbest. Lukt het om op tijd een goede plek te vinden?

- leerzaam prentenboek over dieren in de natuur voor kinderen vanaf 3 jaar
- spannend voorleesverhaal & leuke weetjes over egels
- met luisterboek & meezingliedje

Zing mee met 'Zeg kleine egel ... ' en luister naar het verhaal. Peuters en kleuters leren egels kennen. Een mooi verhaal en vier pagina's vol informatie over de egel. Wist jij bijvoorbeeld dat egels ziek worden van melk?

Dit is het derde deel in de informatieve prentenboekenserie 'Zeg kleine...' voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven van zoogdieren.

Eerder verschenen in deze serie: eekhoorn, zeehond, vleermuis, dolfijn, bever, bij, ooievaar en roodborst.

Ivo de Wijs schreef bij alle dierenverhalen een leuk meezingliedje.

Vera de Backker heeft zo'n dertig prentenboeken ge?llustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie 'Zeg kleine...': prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.

Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren ?n kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.

Trefwoorden: kind en natuur, prentenboek, peuters, kleuters, dieren, zoogdieren, egels, winterslaap, informatieve kinderboeken, prentenboeken, voorlezen, voorleesboek, voorleesboeken, voorleesverhaal, voorleesverhalen, dierenverhalen, dierenverhaal, meezingliedjes, meezingliedje, luisterverhaal, luisterverhalen, luisterboek, luisterboeken, natuuronderwijs, natuureducatie, basisonderwijs
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
24
Laatste editie
29 september 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
ISBN
9789050113465
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic