Zilt

0

Het ultieme viskookboek

Een verantwoorde, duurzame maar vooral bijzonder smakelijke kijk op vis!
Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. Zijn missie
is te laten zien dat er met heel veel soorten vis heerlijk kan worden gekookt en niet alleen met de vertrouwde en daardoor vaak bedreigde soorten.
Zilt bevat een geweldige verzameling van meer dan 200 eenvoudig te maken recepten, die veel indruk zullen maken. Vispaté, rauwe en gemarineerde vissalades, gegrilde, gebakken, gestoomde en gepocheerde vis; alle
bereidingswijzen komen langs en uiteraard worden de soepen en sauzen niet vergeten. Het boek bevat tevens een speciaal gedeelte over het schoonmaken van verse vis, en ruim 40 pagina’s informatie over alle vissoorten op alfabet. Met recht mag dit boek het ultieme viskookboek worden genoemd, en hét boek voor een nieuwe generatie (thuis)koks, die rekening willen houden met de
wereld om ons heen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
22 oktober 2009
Uitgeverij
Inmerc
ISBN
9789066115507

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic