Zwart / wit

2

Jo en Ben worden al jarenlang gepest, getreiterd, beetgenomen, voor schut gezet. Zo erg dat hun weerstand op is en hun zenuwen niets meer kunnen verduren. Als ze op een vrijdagmiddag samen achter de computer zitten en een vreemd sms-bericht op de gsm van Ben binnenkomt, loopt niets zoals je denkt.

Wraak nemen...
Voor de zoveelste keer vernederd. Bij Jo slaan de stoppen door. Een geladen geweer. Hij zwerft door de stad en belandt in de klokkentoren op school. Zal hij schieten of springen?

Lot in eigen handen nemen...
Onverwacht bezoek van hun goede vriendin Tam geeft Jo en Ben moed. Zoveel moed dat ze het aandurven om de pestkoppen lik op stuk te geven.

Toeval speelt een cruciale rol in dit verhaal. Welk van beide scenario’s haalt het?

JON EWO werd zelf ook gepest tijdens zijn schooltijd. En dat zit hem nog steeds dwars. Vol hartstocht en ingehouden woede regisseert hij deze reality show. Over
wat voor gevolgen ‘onschuldige’ pesterijen kunnen hebben. Over sterk genoeg zijn en het verschil maken als je het slachtoffer van pesters bent. Over de dunne lijn tussen werkelijkheid en fictie.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
137
Laatste editie
12 mei 2006
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059081864
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic