Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Al meer dan 1.434deelnemers

Lekker Lezen Challenge

Doe mee aan het leukste goede voornemen van het jaar: meer én leuker lezen! Log in of maak een account aan en start jouw challenge.

Maak nu een account aan en doe mee

Lekker Lezen Challenge

1.434
Deelnemers
4.302
Boeken voorgenomen
5.512
Boeken gelezen
868
Challenges volbracht

Lekker Lezen Challenge

De Lekker Lezen Weken zijn begonnen en wat gaan we doen in deze periode? Inderdaad, lekker lezen! Ben jij niet zo'n lezer, zie jij alleen in je vakantie kans een boek open te slaan, lukt het niet goed om aan het lezen te komen of zit je in een fikse leesdip? Doe dan mee aan de Lekker Lezen Challenge én maak kans op boekenbonnen en een hele stapel boeken!

Het werkt simpel, je gaat de uitdaging aan om tijdens de zomermaanden (tot en met eind augustus) drie boeken te lezen. Bij deelname loot je automatisch dagelijks mee voor een Boekenbon van 20 euro tijdens de Lekker Lezen Weken van 5 t/m 25 juli. Heb je je Lekker Lezen Challenge vóór 1 september 2021 volbracht én heb je dit formulier ingevuld, dan maak je kans op een Zomerlezen Boekenpakket.

Maar ik wil meer dan 3 boeken lezen! 

Geen enkel probleem. Zodra je de Lekker Lezen Challenge van drie boeken bent aangegaan, kun je in je Mijn Hebban omgeving het aantal boeken beheren via de knop 'beheren' achter Reading Challenge 2021. Je kunt op de pagina die dan verschijnt jouw uitdaging bewerken. Via 'Challenge' in het hoofdmenu kun je altijd weer snel jouw uitdaging terugvinden. 

Hoe werkt het?

  • Klik op meedoen hierboven en ga de Lekker Lezen Challenge aan
  • Kies een boek om te lezen
  • Heb je je boek uit, zet het dan op 'Gelezen' via de Hebban boekpagina
  • Vink daarbij ook de Lekker Lezen Challenge aan

Je mag lezen wat je wilt. Kies fijne feelgoodboeken of spannende thrillers, trek je jeugdfavoriet van de plank en herlees die of ga naar de boekhandel of bibliotheek en zeg tegen de eerste de beste werknemer die je kunt vinden 'Verras me!' Lukt het toch niet goed om een boek te vinden dat je leuk lijkt, schakel dan de Hebban Boekentipper in. Er zitten fanatieke lezers, genre-experts en boekverkopers klaar om je een tip op maat te geven.

Verder lezen:

Zomerlezen

Na de Boekenweek zijn we op Hebban meteen doorgegaan met Zomerlezen. Dit jaar knippen we de zomer op in 5 themaweken. Daarnaast is er aandacht voor het overkoepelende thema Op reis in een boek waarvoor we wekelijks op basis van een populair vakantieland de beste, mooiste of populairste boekentips op een rijtje zetten.

Meer leesinspiratie: