Hebban Newsroom

25
mei 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 21: Meekijken met de Amsterdamse politie

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 21

1.    Kelly Weekers - De kracht van keuze
2.    Lieke Hester - Het kan ook nooit normaal
3.    Suzanne Vermeer - Roadtrip
4.    Roxane van Iperen - Eigen welzijn eerst
5.    Mariken Heitman - Wormmaan

Uitgelicht

Meekijken met de Amsterdamse politie
Lieke Hester
is hoofdagent bij politiebureau Burgwallen in Amsterdam. Ze blogt en vlogt over haar leven als agent en deelt haar inspirerende, spannende, beangstigende, grappige en altijd bijzondere verhalen nu ook in het boek Het kan ook nooit normaal. Het is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week en staat op de 2e positie.

Chinese spionage in de nieuwste Jack Ryan-thriller
Na het overlijden van Tom Clancy schrijven andere auteurs verder aan zijn reeks over Jack Ryan. Marc Cameron nam Schaduw van de draak voor zijn rekening, waarin een wetenschapper spoorloos verdwijnt. De Chinese overheid verdenkt hem van overlopen, maar in de kringen rond president Ryan weten ze van niets. De thriller staat nieuw in De Bestseller 60 op de 26e plaats.

Belangenverstrengelingen, smeergeld en vriendendiensten
Een kwarteeuw na De vriendenrepubliek richt Joep Dohmen opnieuw, nu met co-auteur Paul van der Steen, het vizier op de Limburgse bestuurscultuur. Het onthullende boek over – veelal – mannen met macht en een intrigerende, hardnekkige ons-kent-ons-cultuur komt deze week nieuw binnen in De Bestseller 60. De vriendenreünie staat op de 41e plek.

Bloedeerlijke en herkenbare verhalen
Milou Deelen
gaat in gesprek met vijftien inspirerende vrouwen en deelt ook haar persoonlijke ervaringen in Hoe doen we het? Ze maakt de balans op: hoe staat het ervoor qua seksuele gelijkwaardigheid, een halve eeuw na de seksuele revolutie? Het boek is nieuw in De Bestseller 60 en komt binnen op de 45e positie.

De zorg voor vergeten groepen
In Waar ben je thuis? legt Aaltje van Zweden een pijnlijke link tussen heden en verleden. Mensen met een beperking worden vaak buiten de maatschappij geplaatst en zijn de eersten die eronder te lijden hebben wanneer een samenleving onder druk komt te staan. Toen, en nu. Het hartstochtelijk pamflet staat nieuw in De Bestseller 60 op de 47e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 21: Meekijken met de Amsterdamse politie

Gerelateerd


Gesponsorde boeken