Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

18
januari 2023
om 14:00

De Bestseller 60 van week 3: Harry in zijn eigen woorden

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 3

1.    Prins Harry - Reserve
2.    Han van Bree - Het aanzien van 2022
3.    Charlotte Labee - Overprikkeld brein
4.    Dirk de Wachter - Vertroostingen
5.    Michael Pilarczyk - Master Your Mindset

Uitgelicht

Harry in zijn eigen woorden
Het was een van de meest aangrijpende beelden van de twintigste eeuw: de twee jonge prinsen die achter de kist van hun moeder liepen. Met rauwe en nietsontziende eerlijkheid is Reserve van prins Harry een grensverleggend boek geworden vol inzichten, onthullingen en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Het boek neemt deze week de koppositie in De Bestseller 60 en is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer.

Twaalf maanden wereldnieuws
Op zijn bekende en veelgeprezen manier geeft Han van Bree een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws: direct, verhelderend en met humor. Hij doet dit met co-auteur Lukas Spee, die vanaf 2023 het stokje geheel zal overnemen. Ze bespreken gebeurtenissen als de inval van Rusland in Oekraïne, The Voice in opspraak en het omstreden WK Qatar. Het aanzien van 2022 is nieuw in De Bestseller 60 op de 2e plaats.

Waar het allemaal begon
Nu alle vijf vriendinnen en hun winkels in eerdere delen van de ‘Valerie Lane’-reeks aan de beurt zijn gekomen, gaat Manuela Inusa in haar zesde boek terug naar waar het allemaal begon: bij Valerie Bonham. Zij was de eerste vrouw die honderd jaar geleden een winkeltje in de straat opende. Het kleine straatje met het grote hart staat deze week nieuw in De Bestseller 60 en komt binnen op de 11e plek.

Er is geen betere plek om te wonen
Julia runt het betoverende Magnus Estate, waar de vakantiewoningen net gerenoveerd zijn. Als de eerste gast zich meldt, blijkt het om de norse rockster Scott Manswell te gaan. Het kost Julia alles wat ze in zich heeft om in haar rol van beleefde gastvrouw te blijven. Het nieuwe boek van Charlotte de Monchy, Hart voor de zaak, komt deze week De Bestseller 60 binnen op de 39e positie.

Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis?
In het derde boek over hoofdinspecteur Carl Edson staan hij en zijn team voor een raadsel wanneer de van ontvoering en moord betichte klimaatactivisten zelf ook vermoord worden teruggevonden. De enige getuige is een blinde vrouw, maar als ze plotseling ontsnapt krijgt de politie een heel ander verhaal te horen. Wie het eerst komt van Bo Svernström staat nieuw in De Bestseller 60 deze week, op de 42e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 3: Harry in zijn eigen woorden

Gerelateerd


Gesponsorde boeken