Advertentie

Hebban Newsroom

19
februari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Boekverkoper Monique Eskens tipt!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De boekverkoper tipt #5: Monique Eskens van De Drvkkery

Op Hebban laten we graag boekverkopers aan het woord, want zij weten als geen ander welke boeken je niet mag missen. Monique Eskens van De Drvkkery heeft deze maand als rode draad het genieten van de natuur, op allerlei manieren.

Boekverkoper Nadine Mussert: 'Op ons paasbest'

Het is een verademing als ik deze ochtend de winkel binnen stap. In het prieel midden in de winkel staat een tafeltje voor twee gedekt voor high tea. De boeken op de tafels rondom, liggen ordentelijk op een rijtje. De kaartenmolens niet langer her en der verspreid door de zaak. De knuffelberen tussen de kinderboeken zitten er verheugd bij. We krijgen hoog bezoek!

Schrijf je in voor de leesclub met Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers

Kyra Rutgers heeft al een aantal feelgoodromans op haar naam staan, maar met haar nieuwste boek Grenzeloze liefde gooit ze het over op een andere boeg. De roman beschrijft een zwarte bladzijde uit haar eigen geschiedenis. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Tien auteurs, tien interviews: Corine Hartman in de Thriller Tiendaagse

Tijdens de Thriller Tiendaagse worden tien Nederlandstalige thrillerauteurs geïnterviewd. Over hun boeken, over de Canon van de Nederlandstalige misdaadliteratuur, hun schrijfcarrière, de meest gedenkwaardige lezersreactie en natuurlijk hun liefde voor de stenen boekhandel. Vandaag de beurt aan Corine Hartman.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Hebban Thrillerprijs 2020: Longlist day!
* Win twee razendspannende YA-novelles: Undercover en Gegijzeld!

Hebban Thriller Tiendaagse

* Tien auteurs, tien interviews: René Appel in de Thriller Tiendaagse

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Boekverkoper Monique Eskens tipt!

Gerelateerd