Advertentie

Hebban Newsroom

29
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Dit weekend is de Hebban Read-a-thon!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Hebban Read-a-thon van januari 2021

Het is dit weekend weer tijd voor een nieuwe Hebban Read-a-thon. Het woord, dat je mogelijk nog niet eerder voorbij hebt zien komen, is een verbastering van 'marathon'. Voor degenen onder ons die liever een mentale uitdaging aangaan dan een fysieke is de read-a-thon een echte aanrader; een weekend lang eindeloos lezen. Eigenlijk is dat ook gewoon topsport! Wat is het, hoe doe je het en welke tips hebben we voor een ongestoorde leesmarathon?

Column Eric Henri: 'Soms voel ik me weer een beetje boekverkoper'

De afgelopen weken rende ik als een kip zonder kop door mijn winkel. Van eigenaar van een boekwinkel in Almere-Haven was ik plotseling omgeschoold tot helpdeskmedewerker van een postorderbedrijf. Via de mail komt er een bestelling binnen. Ik ren naar de winkel om te kijken of wij dat boek nog hebben. Vervolgens sprint ik naar ons kantoortje om de klant te mailen. WE HEBBEN HEM!

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Groene vingers dankzij dode bomen
Recensie: Gekke gebeurtenissen en rijkelijk aanwezige humor

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Dit weekend is de Hebban Read-a-thon!

Gerelateerd