Hebban Newsroom

11
oktober 2021
om 14:00

Nieuwe roman Lucinda Riley in het voorjaar van 2022

In het voorjaar van 2022 verschijnt bij Xander Uitgevers een gloednieuwe roman van bestsellerauteur Lucinda Riley.

Rileys familie kondigt aan dat een niet eerder uitgegeven titel, The Murders at Fleat House, aankomend voorjaar wereldwijd gepubliceerd zal worden. Deze razend spannende murder mystery speelt zich af op een kostschool in Norfolk, Noord-Engeland, waar de schokkende dood van een leerling leidt tot de ontdekking van diep weggestopte geheimen in het hart van Fleat House. Haar familie hoopt dat dit boek Rileys herinnering eer aan zal doen en haar lezers veel leesplezier zal brengen.

Toen haar jongste kinderen in 2004 naar school gingen, schreef Riley drie boeken zonder daar destijds een uitgever voor te hebben. Twee daarvan zijn inmiddels met groot succes uitgebracht: De olijfboom en De vlinderkamer. Riley is altijd van plan geweest om het derde boek uit te geven na het verschijnen van het laatste deel van 'De zeven zussen'.

Ze was enorm trots op dit project. Het is de enige misdaadroman die ze schreef, en de school in Norfolk die in het boek voorkomt is geïnspireerd door de kostschool waar haar eigen kinderen naartoe gingen.

De Nederlandse titel is nog niet bekend.

Naar het volledige artikel

Bron: Xander Uitgevers


Reacties op: Nieuwe roman Lucinda Riley in het voorjaar van 2022

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley schreef op haar vierentwintigste haar eerste roman. De boeken van ...


Gesponsorde boeken