Advertentie

Hebban Newsroom

02
februari 2021
om 14:03

Paagman kiest het Beste Boek van 2020

Heel januari konden alle klanten van Paagman stemmen op het boek dat zíj het beste vonden van 2020. In de drie gemeentes waar Paagman een vestiging heeft (Delft, Leidschendam / Voorburg en Den Haag) is er massaal gestemd. Maar in plaats van 3 verschillende winnaars kwam er dit jaar met 37% van de stemmen één overduidelijke winnaar uit de bus Lucy Woesthoff met Woman.

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland en is sinds de verschijning van haar debuut niet meer bij Paagman weg te denken. Eerder dit jaar was ze zowel te gast bij Bookstoreday als Present Shopping Night en heeft ze stapels boeken voor onze klanten gesigneerd. Om de winst te vieren is haar boek nu weer gesigneerd te bestellen!   

Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt. De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw.  

De Beste Boek-verkiezing blikt jaarlijks terug op de vele boeken die het afgelopen jaar verschenen zijn. Bij de vorige edities rolden in Den Haag deze titels als winnaar uit de bus:

2015De Amerikaanse prinses
2016Haagse Harry – de Mazzol
2017111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben
2018Het Haags Geheugen
2019Lieve Rachel

Boekhandel Paagman bracht de verkiezing en inmiddels Haagse traditie dit jaar voor de derde maal ook naar Delft. Daar won vorig jaar Jacques van Marken van Jan van der Mast de verkiezing. Vanwege de opening van de Paagman vestiging Mall of the Netherlands werd de verkiezing dit jaar ook voor het eerst in Voorburg/Leidschendam gehouden.   

Naar het volledige artikel

Bron: Persbericht


Reacties op: Paagman kiest het Beste Boek van 2020

Gerelateerd

Over

Lucy Woesthoff

Lucy Woesthoff

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier...