Hebban Newsroom

17
september 2021
om 18:00

Vandaag en morgen op Hebban: Vandaag start de Boekenweek van Jongeren!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Vandaag begint de Boekenweek van Jongeren
Van 17 tot en met 26 september wordt de Boekenweek van Jongeren georganiseerd, waarin het boek voor de leeftijdscategorie van 15 tot 18 jaar gevierd wordt. Ben jij een lezer in deze leeftijdsgroep? Dan maak je kans op 100 euro shoptegoed bij jouw favoriete lokale boekhandel!

Dit zijn de veelbelovende debuten van 2021, mét leesfragmenten!
Met al die aandacht voor de debuten van nieuwe auteurs begint het 'Wil ik lezen'-plankje van heel wat lezers door te buigen tijdens de Week van de Debutant. Met plezier maken we het nóg een beetje moeilijker voor je: een listmania met maar liefst 22 niet te missen debuten, inclusief sneak previews. Je maakt zelfs kans op het winnen van een flink pakket aan boeken!

Tien vragen aan debutant Joan de Ruijter
Het is de Week van de Debutant op Hebban, waarin we aandacht besteden aan kersverse auteurs en hun werk. Welk boek maakte de hoge verwachtingen niet waar, wat is het mooiste compliment dat ze over hun werk kregen en wanneer hebben ze hun schrijversdroom bereikt? Vandaag lees je de antwoorden op tien vragen van Joan de Ruijter.

Recensie: Emoties en gevoelens zijn van alle tijden
Clare Marchant besloot het na een carrière in de IT rustiger aan te doen en verhuisde met haar gezin naar Norfolk. Ze schreef er haar debuutroman, 'De geheimen van Saffron Hall'. Hebban-recensent Helma las de feelgood en beoordeelde het met drie sterren: 'Ze had met gemak van het historische gedeelte, waar duidelijk haar hart ligt, een boek vol kunnen schrijven.'

Maak kans op een boekenpakket vol veelbelovende debuten van 2021
Het is de Week van de Debutant en dat betekent dat we kersverse auteurs en hun eerste werk in het zonnetje zetten. Op Hebban lees je een listmania vol veelbelovende debuten van 2021, inclusief leesfragmenten. Ook maak je kans op het winnen van een boekenpakket met daarin een flink aantal van de genoemde debuten!

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)  

Dit is het winnende verhaal van de Zomerlezen Schrijfwedstrijd - Groene Week
* Recensie: Zelfs als het hopeloos is, is er toch schoonheid in te vinden
* Win € 100 shoptegoed bij je favoriete boekhandel in de Boekenweek van Jongeren

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Vandaag start de Boekenweek van Jongeren!

Gerelateerd


Gesponsorde boeken