Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Warme korte vakantieverhalen

A van Steeg 24 juni 2024
Vakantie Vibes is een bundel met 6 korte steamy verhalen die de lezer zeker warmte zullen geven. Elk verhaal speelt zich af in de zomervakantie, maar elk verhaal kent een andere setting en personages. Weten de auteurs de lezer met hun steamy verhalen de zomervakantie al dichterbij de lezer te brengen?

Glamping

De eerste die de bundel mag aftrappen is Milva Arleen met Glamping. In dit verhaal wordt Lizzy door haar haar vriendinnen Yara en Noor meegenomen naar een glamping waar ze gebruik mogen maken van de faciliteiten van het hotel in de buurt. Het luxe kamperen valt deels in het water totdat Lizzy een leuke man tegen het lijf loopt. Maar staat ze wel open voor de liefde?

⭐⭐⭐
Waardering: 3 uit 5.
Sirene
Joseph Roelands laat met Sirene een gewaagd verhaal zien aan de lezer. Carel heeft zin om met zijn zeilboor heerlijk een tijdje te vertrekken, alleen. Maar als zijn moeder voorstelt om de oudere buurvrouw hem te laten vergezellen wordt de vakantie opeens wel erg warm. Er ontstaat een grote aantrekkingskracht tussen de twee en er ontstaat een zeer warme vakantie. Maar hoe nu verder als het tijd is om weer naar huis te varen?

⭐⭐⭐⭐
Waardering: 4 uit 5.
Voor mij
Pippa Storm is de derde auteur die haar korte verhaal met de lezer mag delen. Zij neemt de lezer mee naar Lieve die via een app na vier jaar relatie wordt gedumpt. Hoe moet ze nu verder? Haar vriendin stelt voor op tinder te gaan en zo een leuke vent aan de haak te slaan, maar zijn de mannen hier wel te vertrouwen of zijn ze alleen maar uit op 1 ding?

⭐⭐⭐⭐
Waardering: 4 uit 5.
Een tweede kans
Corina Dekker kiest ervoor om de lezer mee te nemen naar de alleenstaande moeder Suus. Ze heeft geen fijne tijd achter de rug doordat ze werd geveld door migraine. Maar als ze tijdens haar vakantie de vader treft van haar zoontjes beste vriend, komen de kriebels weer boven drijven. Hij is toch echt wel een leuke vrijgezelle man, maar is Bas wel de juiste man voor haar of zal het misschien de vriendschap van hun zoontjes in de weg gaan zitten?

⭐⭐⭐⭐
Waardering: 4 uit 5.
Solotrip
Het een na laatste verhaal is voor Jaimy Smeets. Lewis zijn leven staat volledig op zijn kop. Alles om hem heen laat hem te lijken vallen, inclusief zijn vriendin. Lukt het hem om zijn leven weer kleur te geven? Zal hij deze vinden als hij alleen op vakantie gaat naar een zonnig eiland waar niemand hem kent?

⭐⭐⭐
Waardering: 3 uit 5.
Gastvrij

Het laatste verhaal die we kunnen lezen in deze steamy verhalenbundel is van Lara Lain. De titel geeft al veel prijs van de inhoud van deze novelle. Jade boekt last minute een huisje aan het strand omdat ze echt tijd voor zichzelf nodig heeft. Matt die werkt op het resort ziet Jade al gelijk zitten, maar de twee blijven maar draaien om elkaar heen en willen elkaar het liefst ontwijken. Maar is dit wel haalbaar als de aantrekkingskracht groot is tussen de twee?

⭐⭐⭐⭐
Waardering: 3.5 uit 5.
Vakantie Vibes is een warm zomers verhalenbundel geworden. De auteurs hebben elk op eigen wijze het thema een eigen draai gegeven en dat maakt dat deze bundel heel divers is geworden. Ondanks dat de auteurs allemaal al bekend zijn in dit genre, weten ze elke keer de lezer weer te verrassen met hun steamy creaties. Heel leuk om te zien hoe een thema tot zo’n warm en liefdevol kort verhaal tot stand komt.

De schrijfstijl is bij elke auteur vlot en makkelijk waardoor je de novelles zo hebt gelezen. Ondanks dat de verhalen weinig bladzijden kennen, heb je wel het idee een compleet verhaal te lezen. Ideaal nu het mooie weer in aantocht is om steeds een verhaal te lezen om daarna weer in het zonnetje te willen zitten.

Vakantei vibes vind ik zeker een aanrader voor lezer die het steamy genre graag lezen. De verhalen zijn liefdevol, warm en de warme oortjes komen niet alleen straks door het mooie warme weer. Een fijne bundel die lekker wegleest en toch compleet is. Ik kom op een gemiddelde van 4 sterren.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van A van Steeg

Gesponsord

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Dumoulin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.