Interessant verhaal

adinda97 adinda97
10 mrt 2023

Op aandringen van een goede vriendin stemt de hoofdpersoon ermee in om met zijn ouders mee te gaan op zomervakantie. Zodra ze onderweg zijn, nemen zowel de zoon als de vader en moeder automatisch hun oorspronkelijke rollen binnen het gezin weer op, alsof er geen jaren zijn verstreken. Terug op de achterbank observeert hij zijn ouders en ervaart hij opnieuw de veiligheid en liefde die zijn gezin hem altijd heeft gegeven, maar ditmaal met een andere blik.

Dit verhaal is gewoonweg heerlijk om te lezen! Het verhaal heeft een geweldige flow en zit boordevol humor.
Mijn verwachtingen waren gericht op een verhaal vol lichtheid en humor, en ik kan met zekerheid zeggen dat deze verwachtingen zeker zijn waargemaakt. Vond de vader van de hoofdpersoon erg vermakelijk en moest soms hardop lachen om zijn opmerkingen en grapjes.

Wat deze schrijfstijl echt opvallend maakt, is het slimme gebruik van humor en leuke woordspelingen die in de zinnen zijn verweven. Deze toevoegingen geven de tekst een levendig karakter, waardoor het lezen een plezierige en vermakelijke ervaring wordt. Het vermogen van de auteur om humor en woordspelingen te integreren in de zinsconstructie toont zowel creativiteit als taalvaardigheid, wat de tekst een uniek en onderscheidend karakter geeft. Tevens is het heel tof dat er diverse Franse en Duitse zinnen zijn gebruikt zoals "Panique! O la la, panique!" of "Du muß dein Leben "ändern! "

De opbouw van het verhaal is over het algemeen prima en past goed bij het aantal bladzijden. Er zijn geen opvallende bijzonderheden die uit de toon vallen.
Echter, af en toe had ik het gevoel dat bepaalde ontwikkelingen ontbraken en miste ik soms een beetje diepgang in de personages. Ik had gehoopt dat de hoofdpersoon wat meer zou groeien. Misschien komt dit doordat het een novelle is en er minder ruimte is voor uitgebreide karakterontwikkeling. Ondanks dat heb ik echt genoten van het verhaal. De vlotte schrijfstijl en de humor maakten het tot een geweldige leeservaring.
Tevens miste het verhaal een element van verrassing in het plot.

Ondanks dat heb ik erg genoten van het verhaal en zou graag nog eens iets lezen van deze auteur.

Meer recensies van adinda97