Zeer indrukwekkend
Wil Thijssen heeft eerder een boek geschreven, namelijk: Die ene melding. Net als Dit vergeet ik nooit is dat een boek met 70 aangrijpende politieverhalen. Dit boek heb ik vorig jaar gelezen en is was dan ook in mijn nopjes dat ik zag dat er weer een boek van haar uitkwam.
Het boek vertelt dus wederom 70 aangrijpende politieverhalen en elk verhaal heb ik vol verbazing en met spanning gelezen. De verhalen zijn zo goed geschreven dat je voelt alsof je er zelf bij bent. Elk nieuw hoofdstuk heeft ook een mooie animatie die bij het verhaal hoort. Als echte fan van boeken over de hulpverlening was dit een pareltje voor mij. Ik heb van elk verhaal genoten en het boek was veel te snel uit. Van mij mag er in de toekomst zeker weer een vervolg komen, want laten we eerlijk zijn. Verhalen uit de hulpverlening zijn er nooit genoeg!
Ik wil Uitgeverij Prometheus bedanken voor dit recensie-exemplaar
Ik wil Uitgeverij Prometheus bedanken voor dit recensie-exemplaar