Een boek vanuit je hart!
In het kinderboek “Huisje in mijn hart” verteld Lyona Rose op een ontzettend fijne, warme en liefdevolle manier dat er verschillende woonvormen zijn bij kinderen. We kennen allemaal de traditionele woonvormen, maar er zijn er nog zoveel meer. Lyona Rose laat ons kennismaken met vormen zoals: pleegzorg, gezinshuis, donorschap en het ziekenhuis.
Al deze woonvormen zijn verschillend, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: Ieder kind heeft wel iemand die van hem of haar houdt.
De schrijfstijl van Lyona Rose is zo mooi, zo bijzonder warm. Ze heeft de verhalen op zo’n manier geschreven dat het heel begrijpelijk is voor de doelgroep van het boek. Kinderen vanaf 6 jaar.
Zelf heb ik het boek ook voorgelezen aan mijn twee oudste kinderen (2 jongetjes van 5 en 8) en ze begrepen heel goed de boodschap van het boek.
Ik wil Lyona Rose en uitgeverij SWP ontzettend bedanken voor dit mooie en bijzonder boek!