Leuk deel 2
Van Vrouwenthrillers en the Crime Compagnie kreeg ik het boek Strandhuis van Inge van Prooijen te lezen. Dit boek is het vervolg op de Bonusmoeder, hetgeen ik onlangs met veel plezier gelezen heb. Leuk om ook dit boek te lezen. Dit boek kan echter ook losstaand van Bonusmoeder gelezen worden, echter is het wel beter te begrijpen omdat je na het lezen van de Bonusmoeder al een beetje bekend bent met Nena.
Het boek gaat over Nena. Samen met haar vriend Diederik en diens zoon die samen naar Malaga op vakantie gaan. Vriend Diederik en zijn zoon gaan mee, de vriendin van Nena en haar twee kinderen, alsmede de moeder van Benjamin, de ex van Diederik.
Het verhaal wordt vanuit verschillende personages verteld. Mede hierdoor is de opbouw spannend. Het boek leest evenals het vorige boek lekker vlot door, je wilt verder blijven lezen. Het verhaal heeft een spannend en verrassend einde.
Ook dit boek is weer meer dan de moeite waard om te lezen!
Ook dit boek is weer meer dan de moeite waard om te lezen!