Target 2
Van Vrouwenthrillers en the Crime Compagnie kreeg ik het boek Target 2- Het beest in mij van Hanneke Meier te lezen in ruil voor een recensie.
Ik heb het boek Target 1 hiervoor bijna in eek keer uitgelezen en wat heel benieuwd naar dit deel.
Het verhaal gaat verder met hoofdpersoon Valerie die over de dood van haar geliefde Antonio probeert heen te komen. Ondanks dat ze het qua werk goed heeft blijven zaken uit het verleden haar achtervolgen en lukt het haar niet om het verdriet om de dood van Antonie kwijt te raken.
Echter dan gebeurt er iets dat haar verlangen opnieuw doet ontwaken. Er is een nieuw target aan de horizon, Kai.
Ook dit verhaal is evenals Target 1 een verhaal vol spanning en verrassende wendingen. Het verhaal wordt afwisselend vanuit Valerie en Kai verteld.
Alhoewel je dit boek los van Target 1 kunt lezen, zou ik aanraden om toch met het eerste deel te beginnen omdat je dan even wat meer weet van de wereld van Valerie en wat daarin al zo voorgevallen is.
Ook dit deel is een aanrader om te lezen.
Ook dit deel is een aanrader om te lezen.