Een echte Loes den Hollander

AHDijk 09 maart 2025
Van Vrouwenthrillers en the Crime Compagnie kreeg ik het boek Wurgcontract van Loes den Hollander te lezen in ruil voor een recensie. Nu is het zo dat Loes den Hollander al jaren mijn favoriete schrijfster is en ik heel erg blij was dit boek te winnen en het te kunnen lezen.
Het verhaal bestaat uit vier hoofdpersonages, drie vrouwen en een man, of te wel de daders en drie slachtoffers, die om beurten hun verhaal vertellen.
Alle drie de dames hebben een middelmatige relatie en derhalve best oog voor andere mannen, met name een mooie man. Behalve mooi is hij ook in geheimzinnigheid gehuld en genaamd als X met een traumatische jeugd achter de rug.
Deze ingrediƫnten worden door de schrijfster omgezet in een psychologische thriller die vlot geschreven is en maakt dat verder wilt lezen. Aan het einde van het boek is er een plottwist die je niet ziet aankomen. Kortom wederom een steengoed boek van Loes den Hollander.

Meer recensies van AHDijk