Vijf voor de
Van Vrouwenthrillers en the Crime Compagnie kreeg ik het boek vijf voor twaalf van Marjolein van der Gaag te lezen in ruil voor een recensie. Ik heb al meer van deze schrijfster gelezen en ben heel erg benieuwd naar dit boek.
Het boek gaat over Ella en Freek. Freek is Ella's nieuwe vriend. Met vrienden huren ze een vakantiehuis om oud en nieuw te vieren.
Echter blijkt om twaalf uur dat Freek er niet is.
Niemand van het gezelschap heeft een idee waar Freek is of kan zijn.
Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Elle, Stijn, de beste vriend van Freek en Tamar, de beste vriendin van Ella.
De puzzeltocht om Freek te vinden geeft gaandeweg steeds meer duidelijkheid over wat er is voorgevallen de maanden voorafgaand aan oud en nieuw.
Het korte, maar spannende verhaal met een kleine plottwist aan het einde, leest heerlijk weg.
Kortom een aanrader om even lekker twee uur weg te duiken.
Echter blijkt om twaalf uur dat Freek er niet is.
Niemand van het gezelschap heeft een idee waar Freek is of kan zijn.
Kortom een aanrader om even lekker twee uur weg te duiken.