Advertentie

Ik wil jou(w) baby - Wendy Louise

Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner.
Setting: Mallorca en Amsterdam.

Sara Visser leeft haar droom.
Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!

Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken?

Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog.
Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten.

Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …

Wat heb ik enorm genoten van de seizoenserie van Wendy Louise dus kon dit boek echt niet langer achterblijven. Wat enorm fijn en leuk is, is dat Wendy als je besteld via wensboeken.nl een gesigneerd exemplaar naar je toe kan sturen. (En Wendy is gewoon weg een enorm fijn mens.)

Ik wil jou(w) baby, nou die titel kan je dus absoluut letterlijk nemen. Sara Vissers wil een baby en weet van wie ze die baby wil. Maar liefde, verdriet, vrienden nou gewoonweg het leven gooit roet ik het eten.

Sara leeft echt tegen 100km per uur. Wat een sneltrein is die vrouw. Hoe verder het verhaal vorderde hoe meer ik ‘problemen’ kreeg met Sara. Er schuilt een enorme onrust in Sara en bij het einde van het boek bleef ik tegenover Sara qua gevoelens even onrustig achter.

Door de enorm vlotte schrijfstijl van Wendy ga je echt als een speer door het boek. Ik wou het schema van een leesclub volgen maar moest al snel toegeven aan mezelf dat ik wou weten hoe dit boek verder ging. Wendy schrijft zo sappig. Wanneer het melig is dan is het ook melig en omgekeerd. Ik hou daar wel van.

Wendy schrijft boeken die je echt, ondanks een enkel issue met een personage hier en daar, helemaal ontspannen. Ideaal om een leesdip tegen te gaan en ideaal om even helemaal te ontsnappen.

Reacties op: ik wil jou(w) baby

116
Ik wil jou(w) baby! - Wendy Louise
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners