Advertentie

Kerst op Mallorca - Wendy Louise

Drie hartsvriendinnen, twee sexy mannen, een huis op Mallorca en veel te veel verrassingen

(zong jij dit zojuist ook mee op de melodie van “Twelve days of Christmas”?)
Katta Mistel (jawel, Duits voor maretak) is dol op Kerstmis. En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt. Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.

Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien "per toeval" haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk... Of toch wel?

Kerst op Mallorca is een spin-off van de bestseller Ik wil jou(w) baby!
Dezelfde personages, een nieuwe verhaallijn.

Een kerstnovelle voor het goede doel
De totale opbrengst van deze novelle wordt gedoneerd aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.
Lees meer over de auteurs persoonlijke motivatie voor deze donatie op Kerstopmallorca.nl

Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winteravonden.

Oooh wat is dit een fijne kerstnovelle. Zo fijn om alle oude bekenden uit ik wil jou(w) baby weer tegen te komen en te zien hoe het nu gaat en verder gaat.

Dankzij, yet again, Wendy haar vertrouwde schrijfstijl is dit verhaal een plezier om te lezen. Zeker omdat de personages een absolute groei hebben doorgemaakt.

Sara heeft in dit verhaal rust gevonden die ze, volgens mij toch, broodnodig had en dat was zo fijn om te lezen. Ik was absoluut compleet ontroerd door dit kerstverhaal. Gewoonweg mooi.

Ik kijk met veel plezier en spanning uit naar nog meer werk van Wendy Louise.

Reacties op: heerlijk

26
Kerst op Mallorca - Wendy Louise
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners